• Volg ons:
  • Voedingsmiddelen
  • Industrie
  • sinds 1940
  • thuis in metaal
  • Gecertificeerd
  • Tuv/Vca
Image

Leverancier met het DNA van een producent

Er is geen industrie die zulke zware en strenge eisen stelt aan productieomgevingen als de zuivel- en voedselindustrie. En dat is maar goed ook, het gaat immers om de gezondheid van de eindconsumenten. Het is daarmee ook logisch dat juist dairy- en foodbedrijven de allerhoogste eisen stellen aan leveranciers van productielijnen. Dan is het goed te weten dat Van Egten beschikt over alle voor de  deze industrieën benodigde gespecialiseerde kennis en ervaring.

Bij Van Egten stroomt hetzelfde DNA door het bedrijf als dat in de zuivel- en voedselindustrie. Als geen ander begrijpen we de noodzaak om onder alle omstandigheden zo hygiënisch mogelijk te produceren. Uiteraard focussen we ons op de machines en apparaten, onderdelen daaruit of zelfs complete productielijnen. Zowel als het gaat om het ontwerpen, engineeren en produceren als het reinigen en onderhouden ervan na ingebruikstelling. Maar ook hebben we oog voor de werkomstandigheden van werknemers. Die moeten te allen tijde zo veilig en comfortabel mogelijk kunnen werken op al dan niet sanitair afgewerkte trappen, bordessen en vloeren.
Image

Servicegerichte dienstverlener

Juist dat laatste is een goed voorbeeld van onze toegevoegde waarde. Want zijn we voor de buitenwereld misschien een ‘gewoon’ productiebedrijf, onze opdrachtgevers ervaren Van Egten vooral als servicegerichte dienstverlener. Voordat er ook maar één millimeter metaal bewerkt of gelast, wordt, heeft er al een intensief proces van meedenken, adviseren, ontwerpen en engineeren plaatsgevonden. Of het nu om machineonderdelen, om complete machines apparaten of zelfs productielijnen gaat, of we nu zelf ontwerpen of dat we complete bestekken aangereikt krijgen, we kijken altijd of het beter, sneller en vooral ook hygiënischer kan.

Gegarandeerde kwaliteit

Bepalend voor de uiteindelijke kwaliteit en de efficiency van onze oplossingen voor de zuivel- en voedselindustrie is de eindafwerking. Die is bij Van Egten gegarandeerd van een kwalitatief zeer hoogwaardig niveau. Daar ook komen de skills van onze medewerkers om de hoek kijken. We kennen de mogelijkheden en onmogelijkheden van RVS, staal en aluminium. We weten welke bewerkings- en lastechnieken we wanneer en in welke omstandigheden moeten hanteren.

Maak kennis met onze toegevoegde waarde!

U bent benieuwd hoe we voor u het verschil kunnen maken met RVS, staal of aluminium? Neem dan voor een eerste oriënterende afspraak contact op met Anne Wiersma.
Onze kracht ligt in de brede inzetbaarheid van onze medewerkers en ons uitgebreide machinepark