• Volg ons:
  • Voedingsmiddelen
  • Industrie
  • sinds 1940
  • thuis in metaal
  • Gecertificeerd
  • Tuv/Vca

Partner voor optimaal rendement

Industriële bedrijven zie zich de komende jaren voor grote uitdagingen gesteld. Neem het thema verduurzaming, dat tegenwoordig bij iedere onderneming op de agenda staat. Tegelijk moet rendement gehaald worden en dat valt, ook met de toenemende concurrentie uit het buitenland, niet altijd mee. Van Egten denkt dan graag met u mee met kwalitatief hoogwaardige en optimaal renderende constructiewerken en producten van RVS, staal of aluminium.

Voor veel industriële bedrijven is er nog een wereld te winnen als het gaat om het efficiënter inrichten van productieprocessen. Dan gaat het niet alleen om de inzet en de werking van machines en apparaten, maar ook om eventuele reparaties en het onderhoud ervan. Immers, hoe minder en korter de uitval of stilstand, hoe hoger het rendement. Doordat Van Egten zich voor elke opdracht of aanvraag verdiept in productieprocessen, -omstandigheden, toepassingen en gewenste rendementen, bieden we altijd de beste en meest efficiënte en effectieve oplossing aan. Een bijna logisch resultaat van de betrokkenheid die Van Egten bij iedere klant en bij elke opdracht aan de dag legt.
machinebouw

Snel en efficiënt

Bij Van Egten verwerken we RVS, staal en aluminium tot kwalitatief hoogwaardige constructiewerken en eindproducten. Dat doen we voor tal van branches en industrieën. Kenmerkend voor de werkwijze van Van Egten is onze brede inzetbaarheid. Debet daaraan zijn onze goed geschoolde en professionele medewerkers en ons moderne en uitgebreide machinepark. Zo goed als alle werkzaamheden voeren we zelf uit, van knippen, lassen, walsen, ponsen, zagen, draaien en frezen tot boren en plaatbewerking. Zo kunnen we altijd op maat, snel en flexibel produceren.

Veilig, comfortabel en snel

Bijzonder aan onze aanpak is dat we veel zorg en aandacht besteden aan de bediening en bereikbaarheid van door ons geproduceerde apparaten, machines en zelfs complete productielijnen. Zo hebben we naam en faam opgebouwd als het gaat om trappen, bordessen en vloeren, waarop medewerkers veilig, comfortabel en snel hun werk kunnen doen. Immers, juist in productieomgevingen geldt, hoe minder en korter de uitval voor bijvoorbeeld onderhoud, reparatie of revisie, hoe hoger de opbrengsten. Niet voor niets noemen we onszelf uw partner voor optimale rendement.

Leg ons uw uitdaging voor!

U wilt dat we met u meedenken voor extra rendement op uw investering in RVS, staal of aluminium? Neem dan voor een eerste kennismaking contact op met Anne Wiersma.